Reserveer een bezoek aan het museum,
het planetarium, de tijdmachine en de boot.

Individueel of kleine groepjes:
iedere 1e zaterdagmiddag van de maand

Groepen vanaf 15 personen:
mogelijk alle dagen van de week.

In beide gevallen graag reserveren
06-13859789 of info@museumschool.nl

Tal van boeiende activiteiten in de museumschool

Bezoek de museumschool met een geheel verzorgd arrangement dat bestaat uit: toegang museum, uitleg in het capitulatie lokaal, een rondleiding in het klaslokaal, een reisje in de tijdmachine, een planetariumfilm naar keuze en uitleg over sterren en planeten in het koepeltheater.

Naar keuze schenken wij u een glaasje of een kopje koffie of thee met een gebakje.

Vaar mee met de rondvaartboot. Deze vaart over het Rijsoordse deel van het pittoreske riviertje de Waal. Dit kan met een gezelschap tot 45 personen. De boot kan geboekt worden in combinatie met het museum of u kunt alleen voor varen reserveren.

Op historische grond wordt u het verhaal van de capitulatie van Nederland op 15 mei 1940 verteld. De historische plek is tot in detail nagebouwd. in het klaslokaal met de oude schoolbanken ervaart u hoe het vroeger was.

Meer informatie op Bezoekersinfo.